Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya taş görmek

Rüyada kaya taş görmek

Rüyada kaya taş görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hastalığının düzeleceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına delalet eder.

Rüyada kaya taş gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada kayalık taş görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalettir.

Rüyada büyük kaya taş çakıl görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kaya taş görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş kaya görmek kendi geleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşlık kayalık görmek çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada taş ve kaya görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek zahmetli bir işin sona ereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, başarının garantileneceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments