Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayaların altında kalmak

Rüyada kayaların altında kalmak

Rüyada kayaların altında kalmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yeni işlere girişileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayaların altında kalmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada kayaların altında kalmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada altın kaya görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz dalgası altında kalmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saman altında kalmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, zor günlerin biteceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine inanılır.

Rüyada altında kalmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada deprem altında kalmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Rüyada göcük altında kalmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine yorulur.

Rüyada dünyanın sular altında kaldığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments