Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yerden inmek

Rüyada dik bir yerden inmek

Rüyada dik bir yerden inmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada dik bir yerden inmek gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Rüyada dik bir yerden inmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına yorulur.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Rüyada dik yamaçtan inmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada dik merdivenlerden inmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdiven inmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuş inmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments