Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, umutlarını kaybedeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, ölümcül hastalıklara işaret, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek uğradığı zararın telafi edileceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments