Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini gördüyseniz:

  • Her iletiyi iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada annesinin yeniden evlendiğini görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına inanılır.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek yaşamının da düzene gireceğine, şifa bulacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi eşiyle yeniden evlenmek hatalı yollara sapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyken yeniden evlendiğini görmek zenginliğe sahip olunacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin yeniden evlendiğini görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada evli bir çiftin yeniden evlendiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasıyla yeniden evlendiğini görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, mali gücünü yitireceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments