Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasının evlendiğini görmek

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek o kişiye zararının dokunacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına işarettir.

Rüyada anne babasının evlendiğini gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, borçlarının azalacağına tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek hak yolunu tutacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir mala sahip olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments