Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babanın evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada anne babanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada anne ve babasının evlendiğini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments