Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bir daha kopmayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız veya belirsizlikler ilerlemenizi engelleyebilir.

Rüyada anne babasının evlendiğini görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın yeniden evlendiğini görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının evlendiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın tekrar evlendiğini görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın evlendiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada anne babanın evlendiğini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments