Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ve diğer azaları kesmek

Rüyada el ve diğer azaları kesmek

Rüyada el ve diğer azaları kesmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, eski enerjisini bulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada el ve diğer azaları kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda karışıklıklardan uzak durun.

Rüyada el ve diğer azaları kesmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada bir odadan diğer odaya geçmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, hem de zengin biri olacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada diğer dünyayı görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada diğer dünyaya gitmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada diğer aleme gitmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, gelirinin artacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ismi azam duası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, işlerinin aksayacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Rüyada ismi azam görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Rüyada ismi azamı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments