Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerine hizmet etmek

Rüyada birilerine hizmet etmek

Rüyada birilerine hizmet etmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine inanılır.

Rüyada birilerine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten çevrenizde sizinle ilgilenen çok sayıda insan var.

Rüyada birilerine hizmet etmek rızıksız kalacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Rüyada hastaya hizmet etmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşide hizmet etmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek bazı iş birlikleri yapacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrona hizmet etmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, elindekileri de yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeyhine hizmet etmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek hizmetçi görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments