Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına hizmet etmek

Rüyada başkasına hizmet etmek

Rüyada başkasına hizmet etmek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına hizmet etmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Rüyada anneye hizmet etmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine hizmet etmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada şeyhine hizmet etmek işlerin eski haline döneceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işarettir.

Rüyada hizmet edildiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet eder.

Rüyada hastaya hizmet etmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada alime hizmet etmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini hizmetçi olarak görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek hizmetçi görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments