Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hizmetçi olduğunu görmek

Rüyada hizmetçi olduğunu görmek

Rüyada hizmetçi olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hizmetçi olduğunu gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada mürşide hizmet etmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine hizmet etmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şeyhine hizmet etmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babaya hizmet etmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada hafızlara hizmet etmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Rüyada misafire hizmet etmek kazancının günden güne azalacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada birisine hizmet etmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada şeyhe hizmet etmek her zaman hak ettiğini alacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments