Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine hizmet etmek

Rüyada birisine hizmet etmek

Rüyada birisine hizmet etmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada birisine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Rüyada misafirlere hizmet etmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeyhine hizmet etmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada anneye hizmet etmek sorunsuz geçeceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına delalettir.

Rüyada patrona hizmet etmek huzurun bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerine hizmet etmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakana hizmet etmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde hizmet etmek para kazanmaya, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek ikinci bir şans vereceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments