Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalıkla tokalaşmak

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendi işini kuracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalettir.

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada kalabalıkla tokalaşmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle tokalaşmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tokalaşmak öpüşmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle tokalaşmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, suç işleyeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşla tokalaşmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, fikirlerinin çatışacağına inanılır.

Rüyada köpekle tokalaşmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeklerle tokalaşmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadınla tokalaşmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments