Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamından altın almak

Rüyada devlet adamından altın almak

Rüyada devlet adamından altın almak kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamından altın almak gördüyseniz:

  • Karar verebilmek için daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Rüyada devlet adamından altın almak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü devlet adamı görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini devlet adamı olarak görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada devlet adamını ölmüş görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş devlet adamı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş bir devlet adamı görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski devlet adamı görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, zahmet veren işlerin artacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments