Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyle konuştuğunu görmek

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, onları gücendireceğine, çözümlere kavuşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada deveyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Rüyada konuşan deve görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada devenin konuştuğunu görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deveyi koşarken görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveye hendek atlatmak yeni işlere gireceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına inanılır.

Rüyada deveye ters binmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz deveye binmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada deve öldürmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments