Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin konuştuğunu görmek

Rüyada devenin konuştuğunu görmek

Rüyada devenin konuştuğunu görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerinde kara geçeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Rüyada devenin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Rüyada devenin konuştuğunu görmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada deveyle konuştuğunu görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, gelir elde edeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan deve görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada yavru deve sevmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet eder.

Rüyada devenin üstünde yük görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada kara deve görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok sayıda deve görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada develer görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments