Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan adam görmek

Rüyada koşan adam görmek

Rüyada koşan adam görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, eşyaların yenileneceğine işaret eder.

Rüyada koşan adam gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Rüyada koşan adam görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini koşarken görmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada koşan siyah at görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada koşarak otobüse binmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada köprüden koşarak geçmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada atı koşarken görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde koşan at görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments