Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan deve görmek

Rüyada koşan deve görmek

Rüyada koşan deve görmek umutlanacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Rüyada koşan deve gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada deveyi koşarken görmek üzüntülerin daha da artacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Rüyada koşan deve görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada koşarak denize girmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Rüyada anneyi koşarken görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koşarak kaçmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada koşarak görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşan kahverengi at görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven koşarak inmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments