Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin tükürdüğünü görmek

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devenin tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Rüyada devenin tükürdüğünü görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Rüyada insana tükürmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzina tükürmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına işarettir.

Rüyada denize tükürmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, emeklerinin heba olacağına rivayet eder.

Rüyada kurtçuk tükürmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, borçlarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin kan tükürdüğünü görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada birinin sana tükürdüğünü görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada lavaboya tükürmek rızkının kesilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments