Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin kovaladığını görmek

Rüyada devenin kovaladığını görmek

Rüyada devenin kovaladığını görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin kovaladığını gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Rüyada devenin kovaladığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Rüyada deve kovalamak eşiyle bahtiyar olacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kovaladığını görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kovaladığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık kovalamak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin beni kovaladığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret eder.

Rüyada evden kedi kovalamak hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kovalamak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments