Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve kovalamak

Rüyada deve kovalamak

Rüyada deve kovalamak sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada deve kovalamak gördüyseniz:

  • Sadece sizin tarzınız olan kalıplara sokmadıkları için anlamanız zor olabilir.

Rüyada deve kovalamak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada devenin kovaladığını görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada cinlerin kovaladığını görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kovalamak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sopayla kovaladığını görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sinek kovalamak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin silahla kovaladığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak elindekini de bitireceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, arif kimselerden sayılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments