Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği kovalamak

Rüyada bir erkeği kovalamak

Rüyada bir erkeği kovalamak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kovalamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı besleyecek veya belli konularda gelişmenize yardım edecek faaliyetler içine girmenizde veya aktivitelerde yer almanızda fayda var.

Rüyada erkek çocuğu kovalamak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği kovalamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin kovaladığını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, onu yalnız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at kovalamak işinde dar boğaza gireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek konfor içinde yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına inanılır.

Rüyada sopayla kovalamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, keyfin bozulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki kovalamak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birilerini kovalamak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments