Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada develer görmek

Rüyada develer görmek

Rüyada develer görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulur.

Rüyada develer gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı ya da planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş deve görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz deve kesmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada deveden süt sağmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kazancının günden güne düşeceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada kanatlı deve görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada devenin işediğini görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz ve deve görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada deve sevmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deveye yük yüklemek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments