Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara deve görmek

Rüyada kara deve görmek

Rüyada kara deve görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, gelirinin de artmayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kara deve gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada kara deve görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hörgüçlü deve görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına yorulur.

Rüyada uyuyan deve görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının deveye bindiğini görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada devenin eve girdiğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, sıkılacağı bir haber almaya, güleceğine alamet eder.

Rüyada deve ısırması görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine inanılır.

Rüyada deve eti dağıtmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada deveye binip uçmak patron olunacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments