Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin dişlerini görmek

Rüyada devenin dişlerini görmek

Rüyada devenin dişlerini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, hatalarını fark edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işarettir.

Rüyada devenin dişlerini gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Rüyada devenin dişlerini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, başarısının azalacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada deve sesi duymak kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deveye binip uçmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada çift hörgüçlü deve görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Rüyada deve kesilmesini görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tüysüz deve görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, işlerin günden güne açılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada devenin koşturduğunu görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, gelirinin daimi olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada devenin kaçtığını görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments