Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin koşturduğunu görmek

Rüyada devenin koşturduğunu görmek

Rüyada devenin koşturduğunu görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalettir.

Rüyada devenin koşturduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Rüyada deve ısırması görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine inanılır.

Rüyada deve kuşu eti görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada deveye yemek vermek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada deve kesilmesini görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada deve ve aslan görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada devekuşu yavrusu görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, farklı şeyler deneyeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz deve yavrusu görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveye binmiş birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments