Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin kaçtığını görmek

Rüyada devenin kaçtığını görmek

Rüyada devenin kaçtığını görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada devenin kaçtığını gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada deveden kaçtığını görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada devenin kaçtığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Rüyada deve topluluğu görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kötü günleri geride bırakacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin üstünde olmak iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada deve derisi yüzmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deve kesilmesini görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı deve görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada deveyi denizde görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kötü günler yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments