Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devekuşu kesmek

Rüyada devekuşu kesmek

Rüyada devekuşu kesmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada devekuşu kesmek gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Rüyada deve eti kesmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada devekuşu kesmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada deveyi kesmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz deve kesmek imkânların günden güne azalacağına, ömür boyu başarılı olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada deve kesmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deve tabanı çiçeği görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada devenin kovaladığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına inanılır.

Rüyada deveyle uçmak hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments