Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyi kesmek

Rüyada deveyi kesmek

Rüyada deveyi kesmek hem yeni yerler göreceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, bilgi ile donanacağına rivayet eder.

Rüyada deveyi kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Rüyada devekuşu kesmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada deve kesmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada deve eti kesmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada deveyi kesmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deve kesmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada kara deve görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada deveye binmeye çalışmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, küskünlüklerin oluşacağına yorulmaktadır.

Rüyada deveyi denizde görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments