Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve eti kesmek

Rüyada deve eti kesmek

Rüyada deve eti kesmek ekmeğinin bereketleneceğine, suç işleyeceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, başa iş açacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada deve eti kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada deve eti kesmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada deveyi kesmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine işarettir.

Rüyada deve kesmek kötü günler geçireceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sevdiği birini kırmaya delalettir.

Rüyada devekuşu kesmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına işarettir.

Rüyada beyaz deve kesmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, malına gelecek zarara işaret eder.

Rüyada pişmiş deve eti görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına alamet eder.

Rüyada deve kuşu eti görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada deve eti dağıtmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments