Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveden düşmek

Rüyada deveden düşmek

Rüyada deveden düşmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına inanılır.

Rüyada deveden düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu planlar yapabilirsiniz.

Rüyada deveden düşmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede deve görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru deve kuşu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Rüyada deve satın almak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, iş için gurbete gidileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devenin su içtiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, gelirin tükeneceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada deve dili görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devenin saldırdığını görmek Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deveye binmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments