Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devenin saldırdığını görmek

Rüyada devenin saldırdığını görmek

Rüyada devenin saldırdığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalettir.

Rüyada devenin saldırdığını gördüyseniz:

  • Size karşı gelecek kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada devenin saldırdığını görmek stresten uzaklaşılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıçla saldırmak daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada örümceğin saldırdığını görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada başkasına köpek saldırdığını görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada karga saldırdığını görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ayı saldırdığını görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yılanın saldırdığını görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada atın saldırdığını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments