Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve yıkamak

Rüyada deve yıkamak

Rüyada deve yıkamak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada deve yıkamak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada deve yıkamak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada devenin kovaladığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, yardımcı olmayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada fil ve deve görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve derisi görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada deve hediye almak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı deve görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine işaret eder.

Rüyada deve avlamak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman deve görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments