Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve derisi görmek

Rüyada deve derisi görmek

Rüyada deve derisi görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kafasına göre birini bulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, kasasının ağırlaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deve derisi gördüyseniz:

  • Oldukça güzel etkiler altındasınız.

Rüyada deve derisi görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada deve derisi yüzmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş deve görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oturmuş deve görmek neşenin ve mutluluğun geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Rüyada süslenmiş deve görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, rızkının sonsuz olacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalettir.

Rüyada deveyi kesmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Rüyada deve üstünde gelin görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa işarettir.

Rüyada iki deve görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, ölümcül hastalıklara işaret tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments