Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve gezdirmek

Rüyada deve gezdirmek

Rüyada deve gezdirmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve gezdirmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada deveyle gezmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, borcunun çok olacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Rüyada deve üstünde gezmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada deve gezdirmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada deveye binip gezmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru deve görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada deve dili görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, mutlu olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada deve postu görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada deve sürmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments