Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deveyle gezmek

Rüyada deveyle gezmek

Rüyada deveyle gezmek zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada deveyle gezmek gördüyseniz:

  • Yüksek meblağlı alışverişler, harcamalar, tahsilatlar veya ödemeler söz konusu olabilir.

Rüyada deve üstünde gezmek başarılı olacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada deveye binip gezmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kazancının iki kat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada deve gezdirmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, düzeninin yıkılmayacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada deveyle gezmek çok kötü durumlara düşeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveyle güreşmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada deve topluluğu görmek zorlukları teker teker aşacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada deve sürmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deveye binmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments