Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve sürmek

Rüyada deve sürmek

Rüyada deve sürmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada deve sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi konularda tartışmalardan kaçmakta fayda var.

Rüyada deve sürmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin deveye bindiğini görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine inanılır.

Rüyada kahverengi deve görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Rüyada deveden inmek doğru bir karar verileceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin altından geçmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deve eti görmek büyük bir makama geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına delalettir.

Rüyada devenin altında kalmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada deve güreşi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments