Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı uyumak

Rüyada devamlı uyumak

Rüyada devamlı uyumak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, onun zamanını çalacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada devamlı uyumak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada devamlı uyumak işlerinin çok yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada devamlı eski sevgiliyi görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada devamlı sevdiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada devamlı aynı insanı görmek işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada devamlı yemek yemek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı kavga etmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birini devamlı görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada devamlı ev görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments