Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı ev görmek

Rüyada devamlı ev görmek

Rüyada devamlı ev görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, daha zengin hale geleceğine delalet eder.

Rüyada devamlı ev gördüyseniz:

  • Cana yakın, sempatik bir yapıdasınız.

Rüyada devamlı ev görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Rüyada devamsızlık yapmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada devamlı deniz görmek kazancının katbekat artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devamlı yemek yemek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sevgisinin artacağına alamet eder.

Rüyada devamlı aynı insanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada devamlı kabus görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada devamlı tuvalete gitmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada devamlı köpek görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments