Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devamlı aynı yeri görmek

Rüyada devamlı aynı yeri görmek

Rüyada devamlı aynı yeri görmek makamını garantileyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada devamlı aynı yeri gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada devamlı aynı yeri görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, önünün açılacağına yorulur.

Rüyada devamlı aynı kişiyi görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada devamlı aynı insanı görmek makam ve rütbe edineceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini devamlı görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada devamlı su görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada devamlı kavga etmek birçok kişiye yardım edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada devamsızlık görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Rüyada devamlı yılan görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, arkadaştan görülecek faydaya, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments