Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev olmak

Rüyada dev olmak

Rüyada dev olmak hayatının iplerini eline alacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, mali gücünü yitireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada dev olmak gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada dev piton yılanı görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü dev görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük dev dalga görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev kaya görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada dev atlar görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde dev dalga görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dev solucan görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada dev yılan görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments