Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dev yılan görmek

Rüyada dev yılan görmek

Rüyada dev yılan görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada dev yılan gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor.

Rüyada dev piton yılanı görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev yılan görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev bir yılan görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dev gibi yılan görmek böyle işlere kalkışacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına rivayet eder.

Rüyada dev yılan öldürmek dua alacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işarettir.

Rüyada dev akvaryum görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dev yengeç görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments