Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli çarşaf görmek

Rüyada desenli çarşaf görmek

Rüyada desenli çarşaf görmek hayatın tadına varacağına, hasretin biteceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, zor günlerin sona ereceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada desenli çarşaf gördüyseniz:

  • Fazla harcama yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada desenli çarşaf görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada desenli çorap giymek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Rüyada desenli tabak görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada desenli elbise görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada kelebek deseni görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada leopar desenli kürk görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada çiçek deseni görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada desenli yılan görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments