Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desen çizmek

Rüyada desen çizmek

Rüyada desen çizmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada desen çizmek gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada desen çizmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine inanılır.

Rüyada desenli gelinlik görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet eder.

Rüyada desenli altın yüzük görmek doyasıya sefasını süreceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek deseni görmek onlar tarafından çok sevileceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hayallerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kelebek deseni görmek her zaman kötülük için çalışacağına, kişinin her işi severek yapacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada desenli perde görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada leopar deseni görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, endişeli durumların son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments