Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desen görmek

Rüyada desen görmek

Rüyada desen görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada desen gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Rüyada kelebek deseni görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada desenli kilim görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli altın yüzük görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül deseni görmek büyük bir ihanete uğranacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada desenli halı görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırmızı desenli halı görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada desen görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments