Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli tabak görmek

Rüyada desenli tabak görmek

Rüyada desenli tabak görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada desenli tabak gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Rüyada desenli tabak görmek makbul olan mallara kavuşacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada desenli kumaş görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada desenli balık görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada leopar desenli elbise giymek kırgınlıkların sona ereceğine, farklı kişilerle tanışacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada desenli yılan görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada desenli bilezik görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, işlerin yoluna gireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada desen görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments