Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada desenli gelinlik görmek

Rüyada desenli gelinlik görmek

Rüyada desenli gelinlik görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada desenli gelinlik gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada desenli gelinlik görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada desenli yılan görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çiçek desenli elbise giymek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada desenli bilezik görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada desenli ceket görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Rüyada leopar deseni görmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada desenli çorap giymek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments