Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün derisini soymak

Rüyada yüzünün derisini soymak

Rüyada yüzünün derisini soymak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün derisini soymak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada yüzün derisini soymak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün derisi soymak olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işarettir.

Rüyada kendi yüz derisini soymak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada yüzünün derisini soymak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, lüks içinde olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzündeki deriyi soymak yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yüz derisi soymak sıkıntılarının daha da artacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, İslami olarak günahlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yüz derisini soymak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın derisini soymak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments