Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derinlere yüzmek

Rüyada derinlere yüzmek

Rüyada derinlere yüzmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada derinlere yüzmek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada denizde derinlerde yüzmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek gelirin tükeneceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada derin bir denizde yüzdüğünü görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet eder.

Rüyada derinlerde yüzmek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine tabir olunur.

Rüyada derin suda yüzdüğünü görmek çok dikkat çekeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi derini yüzmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, isteklerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada derin havuzda yüzmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments